Sökrutan laddar

Hyr bil på Örebro flygplats

Örebro flygplats ligger endast 12 bekväma kilometer från Örebro centrum. Örebro erbjuder flera minnesvärda upplevelser för alla åldrar, både inne i centrum och utanför staden. Det smidigaste sättet att ta sig runt är att hyra bil på flygplatsen när du har landat. Med en hyrbil når du lätt sevärdheterna som är värda ett besök i och runt Örebro. Om du reser i jobbet så går det snabbt att hyra bilen på Örebro flygplats för att sedan kunna köra direkt och obehindrat till ditt möte.

Hyrbilsbolag på Örebro flygplats

På Örebro flygplats kan du hyra bil hos Hertz, Sixt, Avis, och Europcar. På flygplatsen är det enkelt att hitta till ditt bolag efter att du har landat. Alla bolag har kontor i anslutning till ankomsthallen, där du får hjälp att hämta din bilnyckel och hyrbil.

Du hämtar eller lämnar din hyrbil efter överenskommelse med uthyraren, och lämnar sedan tillbaka bilnyckeln på samma ställe på flygplatsen. Tänk på att kontoret kan ha stängt på kvälls-och nattetid, men informerar dig om hur du ska återlämna hyrbil och nyckel. Kundservice finns att nå 24/7.

Vägbeskrivning

Örebro flygplats ligger mellan E18 och E20, 12 kilometer väster om Örebro och ca två timmars bilkörning från Stockholm. Från Örebro/Stockholm, kör söderut mot Göteborg. Sväng höger mot E18 till Oslo. Sedan följer du skyltarna till Örebro flygplats.

Boka hyrbil online

Det är alltid säkrast att boka din hyrbil online innan din resa för att garantera att bilen du vill ha finns kvar till dig. Vare sig om du reser i jobbet eller privat så finns det hyrbilar för dina behov. Välj mellan mindre personbilar, rymliga kombis eller praktiska familjebilar och gör personliga tillval som passar dig och dina medresenärer.

Att se och göra i Örebro

Beläget mellan sjöar och djupa skogar är det aldrig långt till naturupplevelser i Örebro. Med hyrbil är du fri att ta del av allt som området har att erbjuda. Åk till ett av Örebros många naturreservat eller besök Wadköping, ett historiskt område som skildrar den gamla staden mitt i centrum. För den som hellre vill ha modern underhållning erbjuder Örebro konsthall aktuella utställningar med samtidskonst. För dig som har ont om tid och kurrande mage, sväng förbi med hyrbilen och njut av den populära brunchen i det gamla vattentornet!

Officiell hemsida för Örebro airport