Sökrutan laddar

Budget hyrbilar

Budget hyrbilar är ett ledande hyrbilsföretag med verksamhet och kontor i hela världen. I Sverige finns Budget representerat med sammanlagt ett 70-tal kontor från Kiruna i norr till Malmö-Sturup i söder och öppnat varje år flera nya kontor. Flest kontor finns givetvis i storstäderna men till skillnad från vad som gäller för flera av konkurrenterna är kontoren ganska väl spridda geografiskt över landet.

Hyrbilar och transportbilar

Budget är en biluthyrare för både privatpersoner och företag och både för personbilar och transportbilar. Utbudet av hyrbilar är givetvis inte komplett på varje enskilt kontor, men det finns alltid en bredd i alternativen. På varje kontor finns åtminstone en bilmodell i de tre huvudsakliga kategorierna av personbilar. Budget erbjuder också en bredd i hur hyrbilserbjudandena ser ut. Hos Budget kan man hyra bil för såväl en dag som en månad eller ännu längre. Ett specialerbjudande är det som går under benämningen Budget and Go, som innebär att man kan boka bil under en weekend till ett kraftigt rabatterat pris.

Boka på nätet

När du vill boka hyrbil hos Budget kan du enkelt sök i vår sökmotor och samtidigt jämföra priserna med andra hyrbilsbolag. Det går även att antingen ringa, skicka e-post eller boka direkt på Budgets sajt. Priserna är däremot högre direkt hos Budget och via oss ingår alltid prisgaranti. Det går snabbt att boka en hyrbil och du får också en bra översikt över de alternativ som finns så att du enklare kan välja rätt. Bokar du på nätet kan du också inte sällan få rabatt på din hyrbil och ta del av tidsbegränsade erbjudanden som finns tillgängliga direkt på vår sajt.
en framkörd och klar.

Miljö

I Sverige ägs Budget Biluthyrning av Avis Budget Group som är ett amerikanskt företag och ett av världens största hyrbilsbolag. Även Budget har gjort en kraftfull miljösatsning och från mars 2008 är Budget ISO certifierade enligt 14001 standard.

Budget hyrbilar i USA

I USA är det oftast mycket smidigt att hyra bil på sin semester. Hyrbilsanläggningarna är enorma och priserna är pressade. Budget är ett stort hyrbilsbolag i USA och finns i hela landen. De är representerade på alla större flygplatser i USA. Att hyra bil i USA är inte riktigt som att hyra i Sverige, det finns en hel del att tänka på. Det absolut viktigaste är att boka innan avresa för lägst pris med en inkluderad försäkring. Att anlända till USA och hyra en bil på plats blir ofta en dyr historia, då försäkringarna ibland kan kosta mer än själva hyrbilen.