Sökrutan laddar

Sixt biluthyrning

Sixt är en av de mest kända firmorna för biluthyrning i världen. Företaget har kontor i alla världsdelar och i nästan varenda i land. I Sverige har Sixt varit ett företag att lita på i flera decennier. Idag har Sixt en bra bit över 100 uthyrningskontor i Sverige, så oavsett var du befinner dig i landet har du goda chanser att hitta ett kontor i närheten.

Sixt erbjudande

Biluthyrningsföretaget Sixt hyr ut bilar i alla storlekar och prisklasser. Självklart finns inte samma utbud på alla kontor i Sverige, men oavsett vilket kontor du besöker kan du hitta ett brett utbud av hyrbilar. De flesta kontor erbjuder både sedan/kombibilar, fyrhjulsdrivna bilar, transportbilar, sportbilar och mindre lastbilar. Vissa av Sixts biluthyrningskontor kan även erbjuda cabrioleter.

Endast premiummärken

Lite speciellt med Sixt är att man i princip enbart erbjuder bilar från märken som kan betraktas som premiummärken. Det har dock en ganska naturlig förklaring. Sixt är ett tyskt företag och man har nära samarbeten med de största tyska biltillverkarna. Det innebär att Audi, BMW och Mercedes är de vanligaste bilmärkena i Sixts bilpark. Detta gör att Sixt ofta ligger lite högre i pris än andra hyrbilsbolag.

Boka hyrbil hos Sixt

Det enklaste sättet att boka en hyrbil hos Sixt till lägsta pris är att använda vår sökmotor (prisgaranti gäller!) Det är även enkelt att boka en hyrbil på Sixt egna svenska webbplats, däremot är priset lite högre. Via vår sökmotor kan du även jämföra Sixt hyrbilspriser mot andra bolag. Eftersom Sixt ofta har lite högre priser är det oftast bra att använda vårt filter för att få upp deras bilar i sökresultatet. Vid bokningen ser du vilken utrustning och vilka försäkringar/tillägg som är standard samt vilka villkor som gäller specifikt för hyrbilen. Du kan sedan välja att komplettera med tillägg såsom självriskeliminering, hyra av GPS, med mera. I det sista steg fyller du i dina personuppgifter och betalar sedan bilen. Därefter är bokningen registrerad och bilen kommer att finnas tillgänglig när du anländer till biluthyrningskontoret för att hämta upp den. Som alltid när du hyr bil, kom ihåg att ta med dig ett betal- eller kreditkort som har täckning för bilhyran.