Sökrutan laddar

Hertz

Hertz biluthyrning
Hertz är kanske det äldsta biluthyrningsföretaget i världen och har hyrt ut bilar i omkring 100 år. Företaget grundades i Chicago i USA så tidigt som 1918. Till Sverige kom företaget år 1960. Idag finns över 220 biluthyrningskontor runt om i landet och det öppnas i snitt ett nytt kontor i månaden. Hertz har på senare år aktivt engagerat sig för miljön och de flesta av deras bilar klassas som miljöbilar.

Boka hyrbil hos Hertz

Om du vill boka hyrbil med Hertz kan du enkelt sök i vår sökmotor vilket är billigare än direkt hos Hertz (prisgaranti gäller). I vår sökmotor kan du även jämföra Hertz priser med andra bolag. Hertz själva erbjuder bokning via nätet eller så kan man ringa till det kontor där du vill hämta ut hyrbilen. Bokningen på nätet går snabbt och enkelt, och du ser exakt vilka fordon som finns tillgängliga. Betalar du på nätet i samband med bokningen är det sedan bara att hämta ut bilen när det är dags.

Bilmodeller

Du har alltid ett stort antal bilmodeller att hyra hos Hertz. Även de minsta kontoren har åtminstone fem olika bilklasser för dig att välja mellan. Hertz är dessutom kända för att alltid snabbt kunna ordna fram extrautrustning. Bland extrautrustning och tillval kan nämnas barnstolar, GPS, dragkrok, med mera. Givetvis är det dock klokt att boka extrautrustning i god tid. En fördel med Hertz är att du på många av biluthyrningskontoren i Sverige även kan hyra transportfordon av olika slag. Hertz erbjuder hyra av skåpbilar, flyttbilar, lätta lastbilar samt pickup-bilar.

Hertz erbjudande

Hertz är ett bra val om du är student. Som studerande och 19 år fyllda kan du nämligen alltid få en förmånlig studentrabatt (normalt minst 15 procent). Hertz är även känt för att ofta erbjuda förmånliga rabatter på längre hyrtider under storhelgerna. Givetvis kan du också ta del av tidsbegränsade rabatter vid hyra av bil utomlands. Söker du via oss får du alltid tillgång till något erbjudande.

Hertz #1 Club

Hertz #1 Club är ett lojalitetsprogram genom vilket du som återkommande kund blir belönad på olika sätt. Det är självklart gratis att bli medlem i programmet. Som klubbmedlem får du förmåner som personlig kundtjänst, medlemsrabatter, förtur vid köer, med mera. Det finns totalt tre nivåer i programmet.