Sökrutan laddar

Avis

Avis biluthyrning
Avis är ett av de största hyrbilsföretagen i världen. Det var Warren Avis som grundade företaget 1946, i Detroit. Sedan 1966 finns Avis i Sverige. Idag kan du hyra bil på över 150 kontor runt om i landet. Avis är ett hyrbilsföretag med fullservice. Du har många olika bilmodeller att välja mellan och du kan alltid beställa extrautrustning. Du får alltid ett personligt bemötande och har möjlighet att teckna till en mängd kringtjänster, såsom exempelvis leverans/hämtning och envägshyra.

Boka hyrbil hos Avis

Närmaste uthyrningskontor hittar du snabbt och enkelt via vår sökmotor eller på Avis webbplats. Du kan enkelt boka din hyrbil direkt på nätet och vi erbjuder alltid ett lägre pris än direkt hos Avis (prisgaranti gäller). Genom att fylla i avhämtningsdatum, avhämtningsplats och vilka dagar ser du prisexempel för alla de hyrbilar som finns tillgängliga på den valda ort. I vår sökmotor kan du även enkelt jämföra Avis priser men andra hyrbilsbolag.

Erbjudanden

Avis har alltid en mängd erbjudanden för dig att utnyttja. Ofta handlar det om att du får rabatter på hotellvistelser om du bokar en hyrbil genom Avis. Med ett av Avis många stående erbjudanden får du 20% rabatt på priset för hyrbilen om du bokar minst fem dagar före avhämtning och hyr i minst två dagar. Du har också alltid stora rabatter att hämta vid långtidshyra (över 14 dagar). Dessa rabatter kommer automatiskt upp i vår sökning.

Avis Preferred

Om du ofta har ett behov av att hyra bil gör du klokt i att bli medlem i kundklubben Avis Preferred. Det är helt gratis att bli medlem och som stamkund finns vissa fördelar. Som medlem blir allt enklare, du behöver till exempel inte registrera ditt betal- eller kreditkort varje gång du ska hämta ut en hyrbil. När du ska hämta ut bilen är den alltid framkörd och nycklarna sitter i låset. På vissa kontor finns speciella diskar för medlemmar i Avis Preferred, vilket gör att du snabbt får personlig service. Den största nackdelen är att man måste betala ett högre pris för sina hyrbilar innan man når Avis Preferred jämfört med vår sökmotor.