Sökrutan laddar

Hyra bil i Malmö

Malmö är en stad som lockar turister varje år både på grund av sin storlek, sin närhet till kontinenten och sitt utbud av nöjen, kultur, sevärdheter och sportevenemang. Malmö är också en stad med ett stort antal affärsresenärer. Detta ger sammantaget att efterfrågan på hyrbilar är stor och att alla de större kedjorna finns representerade.

Så här bokar du hyrbil i Malmö

Vi vår sökmotor hittar du ett stort antal hyrbilar runt om i Malmö. Det finns flera större kedjor av biluthyrningsfirmor, bland annat Avis, Hertz och Sixt biluthyrning. Om du har lite mer speciella krav på vilken biltyp du önskar hyra och vilken utrustning du vill komplettera med gör du gott i att vända dig till någon av dessa aktörerna. Om du genom din arbetsgivare eller ditt egna företag har ett avtal med en viss kedja av biluthyrare ska du naturligtvis vända dig till den aktören. I alla övriga fall har du full valfrihet och speciellt i Malmö har du en stor mängd biluthyrare att välja mellan.

Här hittar du hyrbilar i Malmö

Var finns då biluthyrarna i Malmö? Precis som i de flesta större städer är utbudet av depåer och uthyrningsställen för hyrbil även i Malmö koncentrerat till centrum (med Malmö C). Malmö har dock sedan ett par år tillbaka ytterligare två järnvägsstationer, nämligen Hyllie och Triangeln. Även på dessa platser finns biluthyrare att vända sig till. Givetvis finns också biluthyrare representerade vid flygplatsen Malmö Airport.

Kostnad för att hyra bil i Malmö

Prisläget för hyrbil i Malmö är ungefär detsamma som i riket i genomsnitt. Tack vare det stora utbudet av biluthyrare finns emellertid ibland möjligheten att hitta mycket förmånliga erbjudanden, särskilt under perioder då det inte är så stor efterfrågan på hyrbilar. Om du är ute i god tid och söver via oss kan du enkelt jämför hyrbilar från lika aktörer. I Malmö kan du ofta hyra bil ganska billigt.