Sökrutan laddar

Hyr bil på Stockholm Skavsta flygplats

Att hyra bil på Skavsta flygplats är det smidigaste alternativet för att ta dig vidare till din destination. Från Skavsta flygplats är det ca 1 timme till Stockholm och endast 7 minuters körning till Nyköping. Nyköping bjuder på många roliga aktiviteter både i stad och på landsbygd, och med din hyrbil behöver du inte missa någonting.

Hyrbilsbolag på Skavsta Airport – Nyköping

På Skavsta Airport kan du hyra bil hos populära hyrbilsbolag som Hertz och Sixt. Skavsta Airport är en mindre flygplats där det är enkelt att hitta till hyrbilsbolagen. Samtliga bolag har sina kontor i anslutning till terminalen. Det gör att du snabbt kan få ut din hyrbil när du har landat. Du lämnar sedan tillbaka hyrbilen på samma ställe om du och din uthyrare inte kommer överens om något annat. Öppettiderna kan variera mellan bolagen men brukar vara ca 07.00-24.00 på vardagar. På helgen gäller andra tider. Du kan hämta eller lämna din hyrbil dygnet runt.

Boka hyrbil online

Jämför hyrbilsbolag med ett klick och få de bästa priserna på hyrbil på Skavsta flygplats. Det finns ett brett sortiment av billiga hyrbilar både för dig som reser i arbetet och privat. Välj och jämför priser på kombibilar, personbilar eller minibuss med egna tillval som gör resan bekväm och säker för dig och dina medresenärer. Boka online i förväg för att vara säker på att bilen du vill ha finns på flygplatsen när du landar.

Att se och göra i Nyköping

Som en av Sveriges äldsta städer bjuder Nyköping på många historiska platser både i stad och på landsbygden. Med hyrbil behöver du inte missa något under ditt besök.

Kultur och historia

Nyköpingsån slingrar sig igenom hela staden, och det finns mycket att upptäcka genom att strosa längs vattnet. Längs ån ligger flera spännande kulturstråk och omgivningarna bjuder på vackra slott och utställningar. För det kulturintresserade är det värt ett besök på Bryggeriet Nyköpings kulturcentrum där konstnärer och hantverkare ställer ut sin konst. Det finns även flera trevliga museer vid Nyköpingshus. Här kan du besöka ett bilmuseum, flygmuseum och mycket mer.

Natur runt Nyköping

I Nyköping finns många vackra vandringsleder, sandstränder och härliga cykelleder i den sörmländska naturen. Cykling längs stigarna på landsbygden och kusten är ett härligt sätt att utforska regionen på. Det finns gott om cykeluthyrare i staden. Du kan också ge dig ut på de slingriga stigarna med en mountain bike, eller paddla kajak i skärgården. I skogarna finns gott om vindskydd och lägerplatser för en mysig fikapaus.

Shopping i Nyköping

Förutom traditionella affärer i centrum har Nyköping gott om unika butiker och loppisar med spännande fynd. På sommaren samlas turister och lokalbor i Nyköpingshamn och strosar bland mysiga butiker, caféer, loppisar och trevliga restauranger. Med hyrbil kan du ta dig ut på landsvägarna och utforska regionens många gårdsbutiker med intressanta ting och närodlade råvaror.