Sökrutan laddar

Hyr bil på Bromma flygplats

I Stockholm är efterfrågan på hyrbil som störst, därav finns det också ett stort utbud av hyrbilsbolag. Bromma flygplats ligger endast 15 minuter från city och är särskilt populärt bland affärsresenärer. Ett smidigt och bekvämt sätt att ta sig från Bromma in till Stockholm är att hyra bil vid din ankomst.

Hyrbilsbolag på Bromma flygplats

På Bromma flygplats kan du hyra bil hos bland annat Avis, Europcar, Hertz, Sixt och Budget. Du hämtar din bil på den närliggande parkeringen på flygplatsområdet. Det är endast några minuters promenad mellan din terminal och parkeringen när du har landat. Om du inte har kommit överens om något annat med din uthyrare, så lämnat du tillbaka hyrbilen på samma ställe.

Boka hyrbil online

När du bokar din hyrbil online får du de bästa hyrbilspriserna på Bromma flygplats i Stockholm. Det är säkrast att boka online innan din resa för att säkerställa att du får bilen du vill ha. Genom att jämföra olika hyrbilsbolag hittar du billiga hyrbilar på Bromma för dina behov. Det finns ett stort utbud av bilmodeller med tillval både för dig som reser i arbetet och privat. Välj och jämför priser på praktiska personbilar, rymliga kombis och mycket mer.

Vägbeskrivning

Bromma ligger ca 7 kilometer från centrala Stockholm. För att ta dig dit följer du skyltarna mot flygplatsen på länsväg 279 via Ulvsundavägen.

Att se och göra i Stockholm

Stockholm är stort och det finns många sevärdheter inne i staden. Men lika många finns det i utkanten, och du behöver inte missa någonting med din hyrbil. Om du tycker om kultur, natur och god buffé kan det vara värt en åktur till konstmuseet Artipelag ute på Värmdö i Stockholm skärgård. Strosa på de aktuella utställningarna och njut sedan av den fantastiska utsikten över vatten och skog från restaurangen. Parkera hyrbilen bekvämt på deras rymliga parkering nedanför byggnaden, en trevlig skogspromenad bort!

Väl tillbaka i city väntar pärlor som en guidad visning på det populära Vasamuseet, och varför inte en nybakad stenugnspizza från någon av Söders trevliga pizzerior? Med din hyrbil tar du dig bekvämt och snabbt dit du vill.