Sökrutan laddar

Hyrbil på Ronneby Flygplats

Från Ronneby Airport, även kallad Kallinge flygplats kan du flyga till inrikes mellan Stockholm och Blekinge. Oavsett om du flyger i jobbet eller privat, så är det ett smidigt och prisvärt alternativ att hyra bil på Ronneby Kallinge flygplats. Med hyrbil tar du dig snabbt och bekvämt vidare till din destination.

Hyrbilsbolag på Ronneby flygplats

På Ronneby flygplats kan du hyra bil hos populära hyrbilsbolag som Avis, Budget, Europcar och Hertz. Det är enkelt att hitta till hyrbilsbolagen på flygplatsen, som finns i anslutning till terminalen. Det gör att du snabbt kan få ut din hyrbil när du har landat. Öppettiderna kan variera men brukar vara från ca 07.00 till sent på kvällen under på vardagar. På helgen gäller andra tider. Observera att det inte går att hämta och lämna hyrbilen utanför flygplatsens öppettider hos alla hyrbilsbolagen. Om du planerar att göra detta utanför ordinarie tider är det bra att stämma av med bolaget.

Boka hyrbil online

Jämför hyrbilsbolag med ett klick och få de bästa priserna på hyrbil på Ronneby flygplats. Det finns ett brett sortiment av billiga hyrbilar både för dig som reser i arbetet och privat. Välj och jämför priser på kombibilar, personbilar eller minibuss med egna tillval som gör resan bekväm och säker för dig och dina medresenärer. Boka online i förväg för att vara säker på att bilen du vill ha finns på flygplatsen när du landar.

Att se och göra Ronneby – Blekinge

Ronneby ligger i Blekinge vid Ronnebyån. Här finns mycket att uppleva av regionens härliga natur, kust och kultur, både inne i Ronneby och utanför staden. Med hyrbil behöver du inte missa något!

Bergslagen

Bergslagen är den äldsta stadsdelen i Ronneby, och kallas för stadens kulturkvarter. Här finns mycket spännande konst, teater och hantverk. Bebyggelsen har fortfarande kvar en medeltida struktur med slingrande gator och låga pittoreska hus byggda på 1700-och 1800-talet. Här finns den Heliga Kors kyrka som byggdes under 1100-talet, som är ett intressant besök med sina fantastiska målerier i valvet.

Ronneby Brunnspark

Kulturreservatet Ronneby Brunnspark är Ronneby främsta sevärdhet. Brunnsparken har vunnit priser som landets vackraste och mest inspirerande park. Här kan du strosa på promenadstråken bland vackra trädgårdar, fina byggnader och evenemang. I parken finns mysiga caféer och restauranger att stanna till vid. Du kan även besöka Naturum och lära dig om djur och växter i någon av utställningarna. Under sommaren kan du ta ett dopp i Ronneby Brunnsbad.

Blekinge skärgård

Blekinge har vacker skärgård med öar och holmar, härliga klippor och fina sandstränder. Den största ön är Karön, som också kallas Blekinges Pärla. Till Karön kommer både turister och Ronnebybor för att bada, fiska, vandra och hyra stuga i stugbyn på sommaren. Under ”kurortsepoken” på 1800-talet byggdes villor, kallbadhus och restauranger på ön. Restaurangen Schweizeriet finns fortfarande kvar och är idag Blekinges äldsta restaurang. Här kan du njuta av riktig räkfrossa på sommaren.