Sökrutan laddar

Hyr bil på Halmstad Flygplats

Från Halmstad Airport kan du flyga både inrikes och utrikes. Oavsett om du flyger i jobbet eller privat, så är det ett smidigt och prisvärt alternativ att hyra bil på flygplatsen i Halmstad. Med hyrbil tar du dig snabbt och bekvämt vidare till din destination.

Hyrbilsbolag på Halmstad flygplats

På Halmstad Airport kan du hyra bil hos populära hyrbilsbolag som Avis, Budget, Europcar och Hertz. Representanter från bolagen kommer och levererar din hyrbil till dig på flygplatsen när du landar. Därför är det viktigt att du bokar hyrbilen i förväg. När du ska lämna tillbaka bilen kan du enkelt lägga nyckeln i ett inkast vid servicedisken i terminalen.

Boka hyrbil online

Jämför hyrbilsbolag med ett klick och få de bästa priserna på hyrbil på Halmstad flygplats. Det finns ett brett sortiment av billiga hyrbilar både för dig som reser i arbetet och privat. Välj och jämför priser på kombibilar, personbilar eller minibuss med egna tillval som gör resan bekväm och säker för dig och dina medresenärer. Boka online i förväg för att vara säker på du får bilen du vill ha till dina datum.

Att se och göra i Halmstad

Ett besök i Halmstad är en härlig mix av kultur och historieupplevelser, och under en promenad i staden syns många spår från förr. Staden bjuder också på inspirerande samtidskonst, vackra hantverk och en riktigt god fika. Med hyrbil behöver du inte missa något under ditt besök.

Kultur och Konst

Halmstad är en riktig konststad och det finns många trevliga gallerier, konstmuseum och offentliga konstverk. Det är lätt att sätta upp sin egen konstrunda på en trevlig promenad i centrum. Konsthallen visar samtidskonst av lokala konstnärer, och på Hallands konstmuseum kan du se kulturhistoriska utställningar. Hotel Tylösand har väggarna fulla av konst från Sveriges största konstgalleri, Tres Hombes Art. Halmstad är också känt för sina hantverk av keramik och glas. På Steninge glashytta kan du blåsa ditt eget glas, och på flera håll kan man köpa handmålat gods och egengjorda hantverk.

Fika i Halmstad

När det är dags för fikapaus är det lilla bageriet Skånskan i det gamla korsvirkeshuset ett trevligt besök. Bageriet är också en chokladverkstad, och här kan du mumsa på egengjorda praliner och goda kanelbullar. På landsbygden i Halland finns många trevliga gårdsbutiker, och med hyrbil kan du hitta några riktiga smultronställen. På flera gårdar kan du köpa egna köttprodukter och goda ostar. Om du vill ta del av regionens mathistoria kan det vara värt ett besök på Särdals Kvarn. Här kan du fika och handla goda sylter och safter under de varmare månaderna. Du kan också köpa vintage, inredning, konst och antikt i butiken.

Galgberget

Galgberget är ett välbesökt friluftsområde. Området har fått sitt namn av avrättningsplatsen som låg på samma ställe under 1600-talet. Idag har naturområdet flera promenadstigar i grönskande bokskog men öppna ytor och en stor lekplats för de mindre. Här finns det sagolika utkikstornet på Klyftehög som ger en fin vy över naturområdet, och vid Landalasjön är det härligt att koppla av i det gröna med medhavd picknick. Galgberget håller också evenemang och aktiviteter som danskvällar, teater och mysiga café.