Sökrutan laddar

Hyr bil på Ängelholm flygplats

Från Ängelholm Helsingborg flygplats kan du flyga till flera destinationer både inrikes och utrikes. Flygplatsen ligger strategiskt och hela nordvästra Skåne och Halland är lättillgängligt. Oavsett om du flyger till Ängelholm i jobbet eller privat, så är det ett smidigt och prisvärt alternativ att hyra bil på flygplatsen. Med hyrbil tar du dig snabbt och bekvämt vidare till din destination.

Hyrbilsbolag på Ängelholm Helsingborg Airport

På Ängelholms flygplats kan du hyra bil hos populära hyrbilsbolag som Sixt, Avis, Budget och Europcar. Det är enkelt att hitta till hyrbilsbolagen på flygplatsen, som finns i anslutning till terminalen. Det gör att du snabbt kan få ut din hyrbil när du har landat. Du lämnar sedan tillbaka hyrbilen på samma ställe om du och din uthyrare inte kommer överens om något annat. Öppettiderna kan variera mellan bolagen men brukar vara ca 08.00-23.00 på vardagar. På helgen gäller andra tider. Du kan hämta eller lämna din hyrbil dygnet runt.

Boka hyrbil online

När du bokar din hyrbil online får du de bästa hyrbilspriserna på Ängelholm Airport. Genom att jämföra olika hyrbilsbolag hittar du billiga hyrbilar på flygplatsen som passar dina behov. Det finns ett stort utbud av bilmodeller med tillval både för dig som reser i arbetet eller privat. Välj och jämför priset på praktiska personbilar, rymliga kombis eller minibuss. Boka din hyrbil online innan din resa för att vara säker på att du får bilen du vill ha.

Att se och göra i nordvästra Skåne

Ängelholm ligger i nordvästra Skåne, en region som är känd för sin storslagna natur med härlig kust och grönskande vandringsleder. Skåneleden går från Ängelholm längs Hallandsåsen och är en väldigt trevlig vandring längs småbåtshamnar, vacker vildmark och mysiga lägerplatser. Det finns många sätt att uppleva Ängelholm och ett tips är att paddla kanot längs vackra Rönne å, som är en trevlig dagsutflykt för alla åldrar. Förutom sin dramatiska natur bjuder regionen på utflykter till fina vingårdar, konstrundor och mysiga gårdsbutiker med närproducerad mat. Med hyrbil behöver du inte missa något under ditt besök!

Stränder i Ängelholm

Under sommaren stoltserar regionen med underbara, långa sandstränder med härlig medelhavskänsla. Badstranden i Ängelholm är sex kilometer lång och är populär bland både besökare och lokalbor. Klitterhus vid Havsbaden har lyfts fram som en av de vackraste badplatserna i Sverige. I naturreservatet i Magnarps strandmarker finns härlig strandskog, och här är de höga tallarna hem åt flera rödlistade fågelarter. Längs tallskogen finns badplatser och populära friluftsområde. De vita stränderna är lika fina på sommaren som under en höstpromenad i solen.

Konst och shopping

Ängelholm är känt för sina fina gallerier och keramikverkstäder. Här kan du lätt planera din egen konstrunda i kuststaden. Det är mysigt att ta en shoppingtur på de mysiga kullerstensgatorna, och i staden finns flera mindre och unika butiker att upptäcka. Passa också på att ta hyrbilen ut på landsbygden och utforska nordvästra Skånes alla härliga gårdsbutiker och loppisar.