Sökrutan laddar

Hyrbil på Umeå Flygplats

Umeå Airport ligger bekväma 10 minuters bilresa från Umeå city. Härifrån kan man flyga inrikes till exempelvis Stockholm och Östersund. Ett bekvämt sätt att ta sig runt till sevärdheterna i Umeå är med hyrbil. Då är det smidigast att hyra bil på flygplatsen. Med din hyrbil tar du dig enkelt och snabbt vidare på din resa.

Hyrbilsbolag på Umeå flygplats

På Umeå flygplats kan du hyra bil hos exempelvis Avis, Budget, Europcar, Hertz, och Sixt. Uthyrningsbolagen sitter redan i ankomsthallen på flygplatsen, vilket gör det smidigt att få ut din bil direkt när du har landat. Du lämnar sedan tillbaka hyrbilen på parkeringen där uthyrarna har sina märkta platser. Du kommer få mer information av din uthyrare kring återlämningen.

Öppettiderna på hyrbolagens kontor kan variera men är vanligtvis mellan 08:00 – 23:00 på vardagar. På helgerna kan tiderna variera. Du kan hämta eller lämna din hyrbil dygnet runt.

Boka hyrbil online

Jämför olika hyrbilsbolag med ett klick och få de bästa priserna på billiga hyrbilar på Umeå Airport. Det finns ett brett sortiment av bilmodeller både för dig som reser i arbetet och privat. Välj och jämför priser på kombibilar, personbilar eller 4×4 med personliga tillval som gör resan bekväm och säker för dig och dina medresenärer. Boka online innan din resa för att säkerställa att du får bilen du vill ha.

Att se och göra i Umeå

Med hyrbil i Umeå blir det enkelt att åka på upptäcktsfärd och se allt som området har att erbjuda. Här finns minnesvärda natur-och kulturupplevelser oavsett årstiden. Besök det populära IKSU spa i Umedalen och njut av massage i fantastiskt vackra omgivningar. Om vädret är ruggigt kan du njuta av en god fika på det mysiga inomhustorget i kulturhuset Väven. Den mer äventyrslystne kan få lära sig att köra sitt eget hundspann genom vild natur, sjöar och skogar! Det utlovas en spännande och oförglömlig färd för hela familjen, komplett med stopp för mat och fika. Med hyrbil behöver du inte missa något på ditt besök i Umeå.