Sökrutan laddar

Hyrbil på Sundsvall Timrå Flygplats

Från Sundsvall-Timrå Airport, även kallad Midlanda flygplats kan du flyga både inrikes och utrikes. Oavsett om du flyger i jobbet eller privat, så är det ett smidigt och prisvärt alternativ att hyra bil på Sundsvall Midlanda flygplats. Med hyrbil tar du dig snabbt och bekvämt vidare till din destination.

Hyrbilsbolag på Sundsvall Midlanda flygplats

På Sundsvall Airport kan du hyra bil hos populära hyrbilsbolag som Avis, Budget, Europcar och Hertz. Det är enkelt att hitta till hyrbilsbolagen på flygplatsen, som finns i anslutning till terminalen. Det gör att du snabbt kan få ut din hyrbil när du har landat. Öppettiderna kan variera men brukar vara från ca 07.00 till sent på kvällen under vardagar. På helgen gäller andra tider. Om du planerar att hämta eller lämna din hyrbil utanför öppettiderna så kan det vara bra att stämma av med hyrbilsbolaget om hur du går till väga.

Boka hyrbil online

Jämför hyrbilsbolag med ett klick och få de bästa priserna på hyrbil på Sundsvall Midlanda flygplats. Det finns ett brett sortiment av billiga hyrbilar både för dig som reser i arbetet och privat. Välj och jämför priser på kombibilar, personbilar eller minibuss med egna tillval som gör resan bekväm och säker för dig och dina medresenärer. Boka online i förväg för att vara säker på att bilen du vill ha finns på flygplatsen när du landar.

Att se och göra i Sundsvall

Det finns mycket att uppleva i Sundsvall oavsett årstid. Staden bjuder på fantastiska friluftsområden med härliga aktiviteter. Med din hyrbil behöver du inte missa någonting under ditt besök.

Åka skidor i Sundsvall

I Sundsvall finns riktigt fina skidbackar. Här finns något både för dig som är van skidåkare, och för dig som vill lära dig att åka. Åk till Skönviksbacken för att susa nerför områdets längsta slalombacke vid skogen. Vettenbacken är en skidbacke för hela familjen, här kan du gå i skidskola, åka pulka och ta en matbit på restaurangen. Du kan hyra skidor och stavar i samtliga backar. Det är också populärt att ge sig ut och åka längdskidor och regionen har hela 30 mils skidspår att utforska.

Himlabadet

Himlabadet i Sundsvall är ett roligt bad med aktiviteter på flera våningar. Badet är ett trevligt besök under sommar såväl som vinter, och bjuder på både avkoppling och äventyr. Surfa på riktiga vågor i Europas första Surf Stream eller susa ner för en av vattenrutschbanorna! En våning upp kan du njuta av avkopplande relaxavdelning och bada vedeldad bastu. Badhuset har två terrasser, en inglasad och en solterrass där du kan ta ett dopp i bubbelpoolen. På sommaren öppnar utomhusbadet och det stora grönområdet där du kan njuta av soliga dagar.

Norra Berget Friluftsmuseum

Norra Berget är en stadspark som har varit ett open air-museum i över 100 år. Den gröna oasen är en av Sundsvalls mest populära resmål. I parken finns roliga aktiviteter för alla åldrar med butiker, evenemang och intressanta kulturhistoriska upplevelser. Här finns djurhagar, lekparker, utsiktstorn och mysiga matställen där du kan mumsa på nygräddade våfflor. I friluftsmuseet kan du promenera bland ett 40-tal historiska hus. Besök bland annat hantverks-och sjöfartsmuseet, ett av regionens äldsta timmerhus och Handelsgården Vinfabriken. Runt Friluftsmuseet finns Norra Stadsbergets naturreservat som är ett trevligt naturområde med promenadstigar och fikaplatser.