Sökrutan laddar

Hyrbil på Åre Östersund Flygplats

Från flygplatsen Åre Östersund Airport kan du flyga både utrikes och inrikes, bland annat till Stockholm och Umeå. Flygplatsen kallades förr Frösö flygplats och ligger ca 15 minuters bilkörning från Östersund och en timme från Åre. Det smidigaste och bekvämaste sättet att ta sig vidare till din destination är att hyra bil på Åre Östersund Airport.

Hyrbilsbolag på Åre Östersund Flygplats

På Åre Östersund Airport kan du hyra bil hos exempelvis Avis, Europcar, Hertz, och Sixt. Det är enkelt att hitta till hyrbilsbolagen när du har landat på flygplatsen, som alla har sina kontor på flygplatsområdet i anslutning till terminalen. På så vis kan du snabbt få hjälp att få ut din hyrbil och fortsätta din resa. Du lämnar sedan smidigt tillbaka hyrbilen på samma ställe om du och din uthyrare inte kommer överens om något annat.

Öppettiderna på hyrbolagens kontor kan variera men är vanligtvis mellan 08:00 – 23:00 på vardagar. På helgerna kan det vara andra tider. Du kan hämta eller lämna din hyrbil dygnet runt.

Boka hyrbil online

Jämför hyrbilsbolag med ett klick och få de bästa priserna på hyrbil på Åre Östersund Airport. Det finns ett brett sortiment av billiga hyrbilar både för dig som reser i arbetet och privat. Välj och jämför priser på kombibilar, personbilar eller 4×4 med egna tillval som gör resan bekväm och säker för dig och dina medresenärer. Boka hyrbil online i förväg för att vara säker på att bilen du vill ha finns på flygplatsen när du landar.

Att se och göra i Östersund

Genom att hyra bil på Östersund flygplats blir det enkelt att uppleva allt som nordliga Jämtland har att erbjuda. Här kan du ta del av det vackra landskapet oavsett årstid och väder. Upplev en riktigt härlig vinternatur där du kan åka skidor, prova längdåkning eller spendera en dag på isen med skridskor. Stanna till och ta ett minnesvärt dopp i Vinterbadet, ett ångande utomhusbad under bar vinterhimmel. Om du besöker Östersund på sommaren väntar lika många naturupplevelser. Ta hyrbilen till kusten vid Norderön och hyr kanot eller kajak för en dagstur på vattnet! För den modiga finns wakeboard och paddle board att hyra på Storsjön. Med hyrbil behöver du inte missa något under ditt besök i Åre och Östersund.