Sökrutan laddar

Hyrbil på Skellefteå Flygplats

Från Skellefteå Airport kan du flyga både inrikes och utrikes. Oavsett om du flyger i jobbet eller privat, så är det ett smidigt och prisvärt alternativ att hyra bil på flygplatsen i Skellefteå. Med hyrbil tar du dig snabbt och bekvämt vidare till din destination.

Hyrbilsbolag på Skellefteå flygplats

På Skellefteå Airport kan du hyra bil hos populära hyrbilsbolag som Avis, Europcar och Hertz. Det är enkelt att hitta till hyrbilsbolagen på flygplatsen, som finns i anslutning till terminalen och parkeringen. Det gör att du snabbt kan få ut din hyrbil när du har landat. Öppettiderna kan variera men brukar vara från ca 07.00 till sent på kvällen. På helgen gäller andra tider. Det går att hämta eller lämna din hyrbil utanför öppettiderna.

Boka hyrbil online

Jämför hyrbilsbolag med ett klick och få de bästa priserna på hyrbil på Skellefteå flygplats. Det finns ett brett sortiment av billiga hyrbilar både för dig som reser i arbetet och privat. Välj och jämför priser på kombibilar, personbilar eller minibuss med egna tillval som gör resan bekväm och säker för dig och dina medresenärer. Boka online i förväg för att vara säker på att bilen du vill ha finns på flygplatsen när du landar.

Att se och göra i Skellefteå

I Skellefteå finns det mycket minnesvärt att uppleva, oavsett vilken årstid du besöker regionen. Med hyrbil behöver du inte missa något vid den fantastiska norrlandskusten.

Åka hundspann

I Skellefteå kan du åka hundspann med huskies i de norrländska skogarna. Upplevelsen är full med spännande intryck i vildmarkens öppna landskap. Har du tur får du en skymt av norrskenet. I turen kan ni också få göra upp en eld och mysa med fika i lägret och lära känna hundarna.

Norrskenet

Kusten vid Skellefteå är en populär plats för att se det mytomspunna norrskenet. Norrskenet kan ses från september till april på en stjärnklar natthimmel. För att se norrskenet som bäst är det bra att vara så lång bort från civilisationens ljus som möjligt i ett öppet landskap, där det är som mörkast. I Skellefetå är Kågnäsudden eller Bjuröklubb bra platser att uppleva denna ljusshow.

Bjuröklubb

Bjuröklubb är en halvö och ett av Skellefteås mest populära utflyktsmål. Halvön är omtalad för sin spektakulärt vackra natur och fina vyer året om. Bjuröklubb är också ett naturreservat med sina klippiga berghällar, härlig tallskog och havsstränder. Här finns Storsand, en lång sandstrand som är väldigt populär på sommaren. I den gamla fyren finns ett café där man kan fika eller låna en picknickfilt och sätta sig med kaffe och kakor i det gröna.

Sommar i Skellefteå

Om du besöker Skellefteå under sommaren är du aldrig långt ifrån en härlig badplats. Regionen har både härlig kust, fina älvar och 1500 sjöar att utforska. Kustremsan består av långa sandstränder med solvarma klippor och hög temperatur i vattnet. Packa picknickkorgen för en härlig dagsutflykt och spendera dagen med sol och bad i en lugn havsvik eller vid en populär strand med mycket lek.