Sökrutan laddar

Hyrbil på Luleå Flygplats

Luleå flygplats Kallax ligger nio kilometer från centrala Luleå. Kallax är den mest trafikerade flygplatsen i Norrland, och härifrån kan man flyga både inrikes och utrikes. Det smidigaste sättet att ta sig från Kallax till din destination är att hyra bil på flygplatsen. Med din hyrbil tar du dig enkelt och stressfritt vidare.

Hyrbilsbolag på Kallax

På Luleå Airport Kallax kan du hyra bil hos exempelvis Avis, Budget, Europcar, och Hertz. Hyrbilsbolagen har sina kontor på flygplatsen och hjälper dig att hämta ut din hyrbil direkt när du har landat. Om du inte har kommit överens om något annat med din uthyrare, så lämnar du enkelt tillbaka hyrbilen på samma ställe. Samtliga bolag erbjuder en mängd olika bilmodeller beroende på just ditt behov.

Öppettiderna kan variera mellan bolagens kontor men är vanligtvis mellan 08:00 – 23:00 på vardagar. På helgerna kan tiderna variera. Hämtning eller återlämning av hyrbil är möjlig dygnet runt.

Boka hyrbil online

Jämför olika hyrbilsbolag och få de bästa priserna på billiga hyrbilar på Kallax. Det finns ett stort utbud av bilmodeller både för dig som reser i arbetet och privat. Välj och jämför priser på kombibilar, personbilar eller 4×4 med tillval som gör resan bekväm och säker för dig och dina medresenärer. Boka online innan din resa för att säkerställa att du får bilen du vill ha.

Att se och göra i Luleå

Luleå ligger i norra delen av Norrbotten och öppnar upp mot nordliga Lappland. Staden och dess omnejd bjuder på många spännande upplevelser som du fritt kan utforska med din hyrbil. Bila ut till skärgårdens över 1000 öar och upplev en av de vackraste naturupplevelserna i landet. Har du tur kan du få uppleva det magiska norrskenet över natthimlen. Håll koll på norrskensprognosen för att veta var du ska köra med hyrbilen i Luleå för att ha en chans att se denna minnesvärda ljusshow!