Sökrutan laddar

Hyr bil på Landvetter

Landvetter flygplats, även kallad Landvetter Airport är belägen strax utanför Göteborg och är den största flygplatsen i Västra Götaland. Härifrån kan du flyga till över 50 destinationer internationellt och inrikes, bland annat till Stockholm, Dalarna, Gotland och Malmö. Hyr bil direkt på flygplatsen för att smidigt och bekvämt ta dig vidare till din destination.

Hyrbilsbolag på Landvetter flygplats

På Landvetter flygplats kan du hyra bil hos bland annat Avis, Budget, Europcar, Hertz och Sixt.  Du finner hyrbilsbolagen i anslutning till parkeringshusen på flygplatsområdet, där du snabbt kan få hjälp att få ut din hyrbil efter din ankomst. Öppettiderna hos bolagen är vanligtvis 07:00 till 23:30 på vardagar, men andra tider kan gälla på helger.

Det är endast några minuters promenad mellan parkeringshusen och din terminal. Hyrbilen hämtas och lämnas på samma ställe såvida du och din uthyrare inte kommit överens om något annat. Kundtjänst för parkeringen på Landvetters flygplats är öppen dygnet runt.

Boka hyrbil online

Boka din hyrbil online smidigt och bekvämt innan din resa! När du bokar din hyrbil online får du de bästa hyrbilspriserna i Göteborg. Genom att jämföra olika hyrbilsbolag hittar du billiga hyrbilar på Landvetter för dina behov. Det finns ett stort utbud av bilmodeller med tillval både för dig som reser i arbetet eller privat. Välj och jämför priser på praktiska personbilar och rymliga kombis. Det är säkrast att boka online i förväg för att få bilen du vill ha.

Vägbeskrivning

Landvetter flygplats är endast 20 minuters bilfärd från centrala Göteborg och ligger intill riksväg 40. Du tar dig enkelt till och från Landvetter med bil. Om du kör via Malmö, Stockholm eller Karlstad så följer du skyltarna mot Göteborg Landvetter Airport.

Att se och göra i Göteborg

Göteborg erbjuder upplevelser för alla åldrar året om. Ha en dag full av skratt och spänning på Liseberg, nordens största nöjespark. Förutom sina många attraktioner bjuder parken på både matupplevelser och konserter. Åk den senaste berg-och dalbanan och prova lyckan på lyckohjulet medans du mumsar på sockervadd och viltkorv. Det är enkelt att hitta parkering vid Liseberg för din hyrbil, och parken erbjuder många alternativ i närheten. Om du är sugen på en utflykt i Göteborgs skärgård så kan du enkelt ta hyrbilen ända ut bland klippor och fiskebyar. När du känner för en shoppingtur, ta ett besök i stadsdelen Haga som bjuder på mysiga butiker och caféer- och sina berömda kanelbullar!