Sökrutan laddar

Hyrbil på Norrköping Flygplats

Från Norrköping Airport, även kallad Kungsängen flygplats, kan du flyga både inrikes och utrikes. Oavsett om du flyger i jobbet eller privat, så är det ett smidigt och prisvärt alternativ att hyra bil på flygplatsen. Med hyrbil tar du dig snabbt och bekvämt vidare till din destination.

Hyrbilsbolag på Norrköping flygplats

På Norrköping Airport kan du hyra bil hos populära hyrbilsbolag som Avis och Europcar. Hyrbilsbolagen har sina kontor på flygplatsområdet inne i terminalen, vilket gör det enkelt och snabbt att hitta när du har landat. Öppettiderna kan variera men brukar vara från ca 07.00 på vardagar. På helgen gäller andra tider. Du kan lämna din hyrbil dygnet runt, och kommer få mer information om återlämningen av hyrbilsbolaget.

Boka hyrbil online

När du bokar din hyrbil online får du de bästa hyrbilspriserna på Norrköping Airport. Genom att jämföra olika hyrbilsbolag hittar du billiga hyrbilar på flygplatsen som passar dina behov. Det finns ett stort utbud av bilmodeller med tillval både för dig som reser i arbetet eller privat. Välj och jämför priset på praktiska personbilar, rymliga kombis eller minibuss. Boka din hyrbil online innan din resa för att vara säker på att du får bilen du vill ha.

Att se och göra i Norrköping

I Norrköping finns mycket att uppleva av både vacker natur, kultur och härlig shopping. Här finns något för hela familjen oavsett årstid. Med hyrbil behöver du inte missa något som regionen har att erbjuda.

Arkösund skärgård

Ta hyrbilen till havet vid Arkösund och ha en härlig dag i skärgårdshamnarna. Ta en glass eller smaka fisk direkt från rökeriet, sola på en klippa och blicka ut över båtarna. I skärgården finns badstränder, somriga restauranger och hotell som ligger vackert beläget vid vattnet. Njut av härliga sommarkvällar med livemusik och promenera bland de gamla pampiga sommarhusen.

Vandra i Glotternskogen

Glotternskogen är ett måste för naturälskaren. Här kan du vandra i lugnet bland gammal granskog, mossa och hällmark. På sommaren är det härligt med ett dopp från sjöarnas solvarma klippor. Längs den nästan två mil långa vandringsleden finns gott om vindskydd att fika vid. På hösten och vintern kan du hyra bastun vid Glottern och njuta av vedeldad bastu precis vid vattnet!

Kolmården

Kolmårdens djurpark är en minnesvärd utflykt för hela familjen. Djurparken bjuder på exotiska djurmöten och fantastiska shower. Här kan du se delfinshow, åka på safari med linbana och fika med utsikt över savannens invånare. Bo över på Vildmarkshotellet vid Bråvikens strand och njut av hotellets spa och närhet till djurparken. Vill du bo lite närmare djuren kan du övernatta vid lägerelden i tältbyn i Safari Camp, mitt på savannen!

Shopping i Norrköping

Förutom traditionella affärer erbjuder Norrköping en hel del unika handelsstråk och härliga butiker. Ett exempel är Knäppingsborg mitt i city, ett stämningsfullt kvarter med anor från 1700-talet. Här kan du shoppa, se konst och fika bland mysiga gränder och torg. Kvarteret är ett litet paradis för den hungrige; här finns bagarstugan med nybakat bröd, kvarterskrogen med ekologiskt kött och caféet i den gamla mjölboden med härlig uteservering. När du njutit av en välförtjänt fikapaus kan du shoppa inredning, hudvård, te och mycket mer i härlig atmosfär.