Sökrutan laddar

Hyr bil på Kiruna flygplats

Kiruna är porten till hela Lapplands otroliga fjällandskap, och här finns roliga aktiviteter och minnesvärda upplevelser året runt. Med din hyrbil behöver du inte missa någonting som regionen har att erbjuda. Att hyra bil på Kiruna flygplats är det smidigaste och mest prisvärda alternativet för att ta dig vidare till din destination.

Hyrbilsbolag på Kiruna Airport

På Kiruna Airport kan du hyra bil hos populära hyrbilsbolag som Budget, Avis och Sixt. Det är enkelt att hitta till hyrbilsbolagen på flygplatsen, som möter dig i anslutning till terminalen. Det gör att du snabbt kan få ut din hyrbil när du har landat och bekvämt ta dig vidare. Du lämnar sedan tillbaka hyrbilen på samma ställe om du och din uthyrare inte kommer överens om något annat. Öppettiderna kan variera mellan bolagen men brukar vara ca 08.00-23.00 på vardagar. På helgen gäller andra tider. Du kan hämta eller lämna din hyrbil dygnet runt.

Boka hyrbil online

När du bokar din hyrbil online får du de bästa hyrbilspriserna på Kiruna Airport. Genom att jämföra olika hyrbilsbolag hittar du billiga hyrbilar på flygplatsen som passar dina behov. Det finns ett stort utbud av bilmodeller med tillval både för dig som reser i arbetet eller privat. Välj och jämför priset på praktiska personbilar, rymliga kombis eller minibuss. Boka din hyrbil online innan din resa för att vara säker på att du får bilen du vill ha.

Att se och göra i Kiruna

Tänk dig gnistrande snötäckta skogar, midnattssolens sken över älv och berg, doften från nybryggt kaffe över öppen eld i skogen. I Kiruna och Lapplands vildmark kommer John Bauers sagor till liv. Här avnjuts fikan bäst vid en mysig öppen eld i det vackra, arktiska landskapet efter att ha kört skoter genom snön. Upplev norrskenet en stilla vinterkväll från hästryggen, lär dig längdskidåkning eller följ med en grupp huskys med hundspann vid Torneälven. Passa på att besöka det unika ICE Hotell i Jukkasjärvi. Hotellet ligger 20 mil norr om polcirkeln och är en otrolig konstutställning av isen från Torne älv.

Sommaren i Kiruna och Lappland

Det finns mycket att se och göra i Kiruna och Lappland oavsett årstid, och med hyrbil behöver du inte missa något som regionen har att erbjuda. Under sommaren brer landskapet ut sig med porlande älvar, härlig trollskog och bergstoppar med fantastisk utsikt. I Jukkasjärvi ka du klättra upp på bergen och se ut över Torne Älv. Förundras över den gyllene midnattssolen och sommarens eviga dagsljus. Passa på att ta ett dopp i en stilla sjö eller älv och avsluta med en härlig bastu.