Sökrutan laddar

Hyrbil på Visby Flygplats

Visby Airport är den enda flygplatsen på Gotland. Hit flyger besökare från flera inrikesdestinationer. Att hyra bil på Gotland – Visby flygplats är det smidigaste alternativet för att ta sig vidare på din resa. Från Visby flygplats är det bara 3,5 kilometers körning in till centrala Visby. Men Gotland har så mycket mer att erbjuda även utanför Visbys murar. Med hyrbil kan du köra runt hela ön och avstånden till Gotlands sevärdheter blir alltid korta.

Hyrbilsbolag på Visby flygplats

På Visby Airport kan du hyra bil hos populära hyrbilsbolag som exempelvis AvisEuropcar och Hertz. Visby Airport är en mindre flygplats där det är enkelt att hitta till hyrbilsbolagen. Samtliga bolag har sina kontor på flygplatsen i anslutning till terminalen, vilket gör att du snabbt kan få ut din hyrbil direkt när du har landat och bekvämt ta dig vidare. Det är också mycket enkelt att ta sig ut från flygplatsområdet med hyrbilen. Du lämnar sedan smidigt tillbaka hyrbilen på samma ställe om du och din uthyrare inte kommer överens om något annat.

Boka hyrbil online

Jämför hyrbilsbolag med ett klick och få de bästa priserna på hyrbil på Visby Airport Gotland. Det finns ett brett sortiment av billiga hyrbilar både för dig som reser i arbetet och privat. Välj och jämför priser på kombibilar, personbilar eller minibuss med egna tillval som gör resan bekväm och säker för dig och dina medresenärer. Boka online i förväg för att vara säker på att bilen du vill ha finns på flygplatsen när du landar.

Att se och göra på Gotland

Genom att hyra bil på Gotland – Visby flygplats blir det enkelt att uppleva allt som den vackra ön har att erbjuda. Gotland är den perfekta destinationen för en bilsemester och det är lätt att ta sig runt. Med hyrbil behöver du inte missa något under ditt besök.

Visby ringmur

Gotland är ett paradis för historieälskaren. Visbys 700 år gamla ringmur med vallgrav, tinnar och torn är Sveriges största sevärdhet. Muren uppfördes redan på 1200-talet och kan upplevas bäst från Strandpromenaden i den härliga solnedgången. Du hittar promenaden enkelt på västra sidan av ringmuren.

Gotlands museum

På Gotlands museum i Visby kommer historia till liv. Museet ligger i ett bevarat medeltidshus där man önskar att väggarna kunde tala. Här kan du få ta del av berättelser om spännande skelett, fornfynd och den berömda Igelkottsflickan från stenåldern. Besökare kan också hitta en medeltida toalett i källaren!

Galgbacken Visby

Galgbacken är en gammal avrättningsplats i Visby, och den enda kvarvarande galgen från medeltiden i norra Europa. Här hängdes dödsdömda upp mellan pelare för att avskräcka sjöfarare. Idag är det ett naturområde med vidsträckt utsikt och en promenad uppför Galgberget är ett måste på ditt besök. Utflykten är som vackrast i solnedgången eller tidigt på morgonen.

Ta bilen till Fårö

Ta hyrbilen norrut från Visby till Fårö! Fårö är en grannö till Gotland och är ett av det mest besökta resmålet. På sommaren är det populärt bland turister att köra till Fårös färjeläge. Här kan du stanna ett par dagar och uppleva fantastiska sandstränder, raukar och unika natur. Du tar dig enkelt till Fårö med din hyrbil och färjan till Fårö tar bara 8 minuter.